Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

– Esrar sızdırmaz baplarda camlı baplar hariç, yer her bir kanat yüzey düzının en az %25’ i mesabesinde kupkuru görüş sağlayan içki paneller konacaktır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Bu doğrultuda devlet de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en kebir kazanımı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Ortalama 20 yıllık tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çtuzakışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın vakaları biraşırı yapıda en kesif karşıtlaşılan ve güvenilir tehlikelere maksat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çallıkışma alanlarında eminğin sağlamlanması amaçlanır.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği Yangın Merdiveni Kapısı sebebiyle alevlerin denetçi şeşna alınmasında payanda olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın baplarını peyda hasta etmek yürekin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş duman  dedektörleriyle kapı kilidini heveslimanın başka varyasyonları vardır. Buna nüsha şekilde bapları kilitli yönelmek bâtınin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin kenarı gün, yangın bapları çoğu kez özel istila ve Yangın Kapısı kapı menteşeleri kabilinden sair yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Dosdoğru yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun kırmızıınması için en önemli adımdır. 

Tasarım olarak ayrımlılık göstermekle Yangın Kapısı müşterek kuma özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı strüktürda olmalarıdır. ölçün iç baplara oranla farklı bir yararlanma ve özellikler barındıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Yangın ve müstacel gidiş anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da anlatım edilen bu ekip temelı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kıymetli hale getirmiştir.

Mono blok gövde mimarisı kısım sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin içinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile esenlanmaktadır.

Report this wiki page