yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya menşe vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Bu nedenle yangın kaynaklı emanet zayiatı evetşanmaya devam etmekte ve bu konum yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla yapmak, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı sağlamak derunin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mahir personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Yangın merdivenine malik cereyan etmek mehabetli bir avantajdır. Elbette bu üstünlükı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen erdemli binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine ehil edinmek muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca yüksek olması gerekmemektedir.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, âdem boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; yamaç adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon amaçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde kök olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yüzının çıplak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda güç zayiatının Yangın Kapısı Fiyatları olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık mimarilıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Bapnın bedii binası ve istem edilen aksesuarların kullanmaı hediyeı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Yangın veya evgin yer vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı keşik otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu perese uğruluk yangın kapısı vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page